Політична реклама

На зупинках транспорту у Львові магазинів не відкриватимуть

1539 0
Міський голова Львова Андрій Садовий ветував ухвалу Львівської міськради, якою передбачалось впорядкування зупинок і відкриття там магазинів.

Є чітка позиція Державтоінспекції – заборонено робити магазини на зупинках, – додав він.

Депутати Львівської міськради на сесії 18 липня прийняли ухвалу про впорядкування 28 зупинок громадського транспорту.

Ухвала передбачає внесення змін у додатки до ухвали ЛМР «Про затвердження Перспективної схеми розміщення малих архітектурних форм як частини Програми комплексного благоустрою території міста» для встановлення зупинок громадського транспорту з вбудованими тимчасовими спорудами (зупиночних комплексів підвищеного комфорту).

Відповідно до рішення, приватному підприємству «Вперед» погодили місця для облаштування зупиночних комплексів підвищеного комфорту. Підприємство має отримати відповідні погодження з відділом ДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області та облаштувати заїзні кишені.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!