На зимові свята Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» до Славського

1780 0
Потяг курсуватиме в кінці грудня та на початку січня.

Укрзалізниця запускає «Лижний експрес» на Львівщину на період новорічних і різдвяних свят. Потяг Інтерсіті+ «Лижний експрес» сполученням Київ – Славське курсуватиме 24, 26 та 30 грудня цього року, а також 2, 6 та 8 січня 2022 року. Про це повідомляють у пресслужбі перевізника.

Читайте також: В грудні Укрзалізниця запустить зі Львова нові маршрути

Поїзд №745/746 Київ – Славське вирушатиме з Києва о 06:02 год, а прибуватиме до Славського о 13:54 год. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься з гірськолижного курорту о 16:20 год, а на кінцеву станцію прибуватиме о 23:50 год.

«Лижний експрес» зупинятиметься на станціях Святошин, Коростень, Львів, Стрий та Сколе. В Укрзалізниці додають, що на маршруті курсуватиме швидкісний поїзд Hyundai Rotem.

Потяг «Лижний експрес» розпочав курсування минулого сезону. Перший рейс стартував 15 грудня 2020 року. За інформацією перевізника, за новорічно-різдвяний період він перевіз 26 тисяч пасажирів.

Навесні «Лижний експрес» перейменували на «Бойківський експрес», тож він продовжив курсування до кінця літа.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!