Набережну Василькова на Київщині назвуть на честь Бориса Джонсона

1528 0
Мер міста називає прем’єра Британії великим другом України.
Васильків на Київщині/Фото: Наталія Баласинович

Васильків на Київщині/Фото: Наталія Баласинович

У Василькові на Київщині набережна на річці Стугна називатиметься на честь прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона. Про це повідомляє мер міста Наталія Баласинович. 

«Наша нова набережна на річці Стугна, яку було урочисто відкрито у День міста Василькова, тепер матиме ім'я великого друга України прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, як він себе називає BorisJohnsonuk», –  пише вона. 

Читайте також: «Паляниця» й «Реактивні гуси». У Києві оприлюднили варіанти нових назв для станцій метро 

Саме Джонсон, додає Баласинович, першим серед європейських лідерів ухвалив рішення надати повномасштабну військову допомогу Україні, підтримав прагнення України перемогти російського загарбника.

Нагадаємо, що також у місті Васильків хочуть встановити монумент на честь керамічного півника, що став символом незламності українців. Кожен охочий може взяти участь у конкурсі на проєкт пам’ятника. Проєкти із зазначенням орієнтовної вартості (з нуля до повної раеалізації) можна надіслати на електронну пошту [email protected]

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!