НАБУ перевірить статки нардепа Богдана Дубневича

3234 0
НАЗК перевірило декларацію політика і виявило там порушення, що можуть свідчити про корупцію.
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

НАБУ проведе повну перевірку статків народного депутата із Львівщини Богдана Дубневича. Про це повідомляє прес-служба НАЗК, що виявила порушення в декларації нардепа.

Інформацію про те, що у декларації Богдана Дубневича можуть бути неправдиві дані, НАЗК надали правоохоронці, громадські організації та інші джерела. Ідеться про декларацію за 2016 рік. Дані підтвердились. Відтак, обґрунтований висновок про правопорушення, пов’язане з корупцією, скерують до НАБУ (ст.366-1 ККУ).

Читайте також: Суд скасував штраф сину Дубневича за нетверезе водіння та повернув права

Нагадаємо, у декларації за 2017 рік Богдан Дубневич з дружиною вказали 52 квартири, 12 будинків, понад 300 земельних ділянок, 11,5 млн грн доходів та понад 2 млн доларів США активів. У 2016 році суми були ще більшими.

У серпні 2018 року НАБУ також підозрювало братів Дубневичів у тому, що вони витрачають значно більше, ніж офіційно заробляють.

У листопаді 2018 року суд арештував рахунки фірми Дубневичів через підозру у заволодінні 128 млн кубометрів газу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!