Набули чинності нові обмеження руху в населених пунктах

3548 2
Відтепер по містах та селах можна рухатись із максимальною швидкістю 50 км/год.

Із 1 січня обмеження руху у населених пунктах становить 50 км за годину. Такі зміни передбачені постановою Кабінету Міністрів, яку схвалили 10 листопада.

Читайте також: Кінець «Вулиці для всіх». Як бруківка на Бандери перемогла урбаністів

Раніше швидкість руху автомобілів у містах та селах становила 60 км/год, проте, з огляду на практику США та Європи, а також на дослідження швидкості реакції людини в екстремальній ситуації Всесвітньою організацією охорони здоров’я., її знизили до 50 км/год.

Згідно із нововведеннями, відтепер патрульні фіксуватимуть на відео перевищення швидкості руху транспорту в населених пунктах. Штраф за перевищення швидкості на 20 км становить 255 грн. 

Проте затверджене обмеження швидкості діятиме не всюди. Органи місцевого самоврядування, за погодженням поліції, зможуть встановити інші знаки на конкретних ділянках доріг, на яких швидкість може бути більшою, за 50 км/год.

 

 


Читайте також:
3 Січня, 2018 18:13
Для Володимира Це правдива новина, ось посилання на постанову уряду № 883 від 10 листопада 2017
[***]s://24tv.ua/ukrayina_tag1119 [***]://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/883-2017-%D0%BF
1 Січня, 2018 13:30
Володимир Для чого ця дезінформація, насправді жодного посилання на простанову КМ не подаєте...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!