Начальника головного управління міграційної служби Львівщини відсторонили від посади

2758 0
24-го травня Галицький районний суд Львова відсторонив від займаної посади начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.
фото: irivne.info

фото: irivne.info

24-го травня Галицьким районним судом Львова задоволено клопотання державного обвинувача прокуратури області та відсторонено від займаної посади начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області терміном на 2 місяці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Згідно з  даними досудового розслідування, останній спільно з першим заступником обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди в розмірі 2 тис доларів США та 4 тис грн від підлеглого працівника за неперешкоджання у його службовій діяльності, а також у вимаганні неправомірної вигоди від двох інших працівників.

Читайте також: У Львові затримали на хабарі заступника начальника райвідділу поліції 

5-го грудня 2016-го року Галицьким районним судом Львова постановлено вирок, згідно з яким цих посадовців визнано винними та призначено 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій на строк 3 роки та з конфіскацією майна.

Однак, 22-го березня 2017-го року судом апеляційної інстанції  вирок було скасовано та призначено новий судовий розгляд у суді першої інстанції.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!