Начальника митного поста затримали на хабарі у Львові. Фото

3577 0
Сьогодні, 11 серпня, прокуратурою Львівської області спільно з управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області задокументовано та затримано начальника митного поста.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Керівника митного поста «Західний» Львівської митниці ДФС затримано під час передачі неправомірної вигоди працівнику УВБ у сумі 1300 доларів США та 1500 гривень у вигляді щомісячної плати за неперешкоджання у протиправній діяльності підпорядкованого йому підрозділу. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Як написала на своїй Facebook-сторінці журналістка Ольга Євстігнєєва, затримали Олега Чекалкіна.

Читайте також: Колишнього кандидата у депутати ЛМР звільнили від відповідальності за незаконні фінансові схеми

Відомості про вказаний факт внесено до ЄРДР за ч.3 ст. 369 КК України. Проводяться необхідні слідчі дії. Зараз з метою встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення, слідчими, за участю підозрюваного, проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від посади, додали в прокуратурі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!