Політична реклама

Надмірний ріст волосся - ознака гормонального дисбалансу

1740 0
Організм людини може давати безліч сигналів про різноманітні захворювання. Вчені визначили кілька симптомів, що характеризують певні хвороби.

Безпричинна сонливість

Якщо Ви хропете ночами і відчуваєте сонливість — йдіть до лікаря. Організм кричить Вам про те, що зазнає труднощів з диханням вночі, і не може через це відновлюватися після денних стресів.

Надмірний ріст волосся

Може бути ознакою гормонального дисбалансу. Якщо волосся у Вас росте дуже швидко, і не в тих місцях, де потрібно, то цілком можливо, що проблема серйозна. Можливі наслідки — це втрата або набір ваги, в перспективі облисіння у чоловіків, а в деяких випадках й імпотенція.

Постійний кашель

Хронічний кашель може свідчити про інфекцію. Або може бути ознакою хронічної обструктивної хвороби легень. Показники смертності від ХОЗЛ серед курців максимальні, у них швидше розвивається обструкція дихальних шляхів і задишка.

Часте сечовипускання

Свідчить про можливий діабет. Занадто багато глюкози в крові викликає потребу часто мочитися. У жінок також може вказувати на наявність інфекції сечовивідних шляхів. У чоловіків — на проблему з простатою. У будь-якому випадку слід перевіритися.

Проблеми з рівновагою та балансуванням

Може бути наслідком неврологічних розладів різного типу. Також може вказувати на аутоімунні захворювання (такі як розсіяний склероз), або діабетичну ретинопатію (викликається діабетом). У будь-якому випадку — всі проблеми дуже серйозні й варто звернутися до фахівця.

Джерело:ВКурсе


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!