Нафтогаз із серпня знизив ціни на газ для населення

2665 1
Порівнюючи з липнем, у цьому місяці ціни зменшили на 7,2-7,5%.
ілюстративне фото: 24 канал

ілюстративне фото: 24 канал

НАК «Нафтогаз України» знизила ціну природного газу для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання на серпень на 7,2-7,5%. Про це повідомляють у пресслужбі компанії.

Читайте також: Львівгаз оштрафували та зобов'язали перерахувати суми у платіжках

У «Нафтогазі» пропонують газ за ціною 4 640 – 5 204 грн/тисячу куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).

Хоча компанія поки не оприлюднила ціну на газ для населення в серпні, однак кінцева ціна газу у цьому місяці зменшиться мінімум на 5,5% порівняно з липнем і складе не більше 4 640 грн за 1 тисячу куб. м без ПДВ і транспортування.

Читайте також: При нарахуванні субсидій борги за донарахування в платіжках за газ не враховуватимуть

Додамо, що раніше «Нафтогаз» знизив ціну на газ для населення на 8%, після чого ціна на газ без ПДВ та витрат на транспортування і розподіл становила 5803 гривень за тисячу кубометрів. А у липні ціну на газ знизили ще на 650 грн.

Нагадаємо, що починаючи з травня в кожній області України діє своя ціна на газ для побутових споживачів, оскільки Нацкомісія, що регулює сфери енергетики та комунальних послуг, (НКРЕКП) запровадила для АТ «Укртрансгаз» тариф на транспортування газу.


ТЕГИ: нафтогаз

Читайте також:
1 Серпня, 2019 13:48
666 ... ".. компанія не оприлюднила ціну на газ для населення в серпні.." ... решта --- бла-бла-бла ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!