«Дударик» разом із фолк-гуртом «Курбаси» нині презентують Різдвяний концерт

1197 0
На гостей чекають сто відсотків прем’єр.

Сьогодні чоловіча хорова капела «Дударик» разом із фолк-гуртом «Курбаси» та акустичним бендом презентуватимуть Різдвяний концерт. Він відбудеться о 19:00 у театрі ім. Марії Заньковецької.

За словами директора та диригента «Дударика» Дмитра Кацала, на гостей чекають сто відсотків прем’єр. Артисти підготували незнані давні колядки і їх новітнє прочитання, суперенергетичні щедрівки.

«Неймовірний симбіоз різдвяної та новорічної музики та ще й в модерній оправі – все це у нашому різдвяному концерті», – запрошують «Дударики» та «Курбаси».

Також львівська чоловіча хорова капела «Дударик» запрошує на теплий, домашній та сімейний концерт-вечірку ПоКоляді. Усе для того, щоб закріпити святковий настрій різдвяних свят на увесь рік – 24 лютого у FESTrepublic.

Як зазначив керівник капели Дмитро Кацал, «Дударик» – «експерт» в галузі Різдва. Сотні коляд виконувались, створювались і аранжувались на прославу Христа і людям на радість.

«А 24 лютого буде підсумок. Є чим похвалитися і що представити слухачу. А він у нас, ой, який вибагливий. Тож запрошуємо наколядуватись досхочу», – зазначив він.

За квитками – сюди.

Для довідки

Заснував капелу «Дударик» 1971 році український диригент Микола Кацал за сприяння Українського Музичного Товариства у Львові. З того часу «Дударик» підкорив провідні сцени світу. Капела дала понад 3 000 концертів у найпрестижніших концертних залах України і світу, серед яких Карнегі Хол, Собор паризької Богоматері, Ванкувер Ейр Плейс, Варшавська філармонія, національна опера України, Національна філармонія. В репертуарі колективу представлений весь спектр давньої та сучасної музики.

Курбаси – український етно-гурт, який створили в 2009 році акторки львівського театру імені Л. Курбаса Наталія Рибка-Пархоменко, Марія Онещак і Мирослава Рачинська. Надихаючись у своїй творчості українською народною піснею, учасниці гурту разом з музикантами створюють музично-театральні дійства часто з багатою сценографією та використанням сучасних візуальних засобів.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!