Наліт стратегічної авіації росії. Як минула доба на Львівщині

78035 0
Коротко про головне за добу на Львівщині.
Фото: lviv.web2ua.com

Фото: lviv.web2ua.com

Сирени. На Львівщині було одне сповіщення про повітряну тривогу. За словами очільника Львівської ОВА Максима Козицького, йшлося про наліт стратегічної авіації росії. Завдяки українським бійцям загроза минула швидко та безрезультатно для окупантів.

Пожежі. Натомість палії створюють небезпеку для усіх. Лише за минулу добу працівники ДСНС ліквідували 6 пожеж сухостою у Львівському, Самбірському, Стрийському та Червоноградському районах. За скоєне паліїв можуть притягнути до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Читайте також: Внаслідок ракетних ударів по Львову постраждали п'ятеро людей 

Переселенці. Прийняли і розселили ще 1009 людей, які були вимушені покинути свій дім. Від 24 лютого, за офіційними даними, на Львівщині надали прихисток 337 тисячам переселенців. Як внутрішньо переміщені особи у ЄІБД уже зареєструвались 210 тисяч переселенців. З них 68 тисяч – діти.

Перетин кордону. Кордон на виїзд на пунктах пропуску у Львівській області перетнули понад 17 тисяч людей. Від початку повномасштабного вторгнення через переходи на Львівщині за кордон виїхали 1 мільйон 851 тисяча людей. Зокрема, через західний кордон вибуло 38 тисяч людей, а повернулись – 32 тисячі українців.

Диверсії. Що стосується підозрілих людей та об’єктів, поліція опрацювала 1521 звернення від громадян.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!