Напад на «швидку», наслідки чергової негоди у Львові та перше срібло для України в Токіо. Головне

1828 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

Напад на «швидку». Під час виклику, який виконувала бригада №143 Львівського обласного центру екстреної медичної мопомоги та медицини катастроф, на одного із працівників напали. Пацієнт, в якого діагностували травму голови з кровотечею та проникаюче поранення черевної порожнини з кровотечею, під час надання допомоги накинувся на бригаду, наніс удари в обличчя фельдшеру Центру. Після цього намагався скоїти суїцид, вистрибнувши із вікна третього поверху.

Негода у Львові. Львовом пройшов буревій і вкотре повалило низку дерев, через що деякі вулиці перекрили для проїзду. Вожночас у Стрийському парку через негоду стався трагічний випадок: на двох людей, які сиділи на лавці, упало дерево. Молоді хлопець і дівчина від отриманих трамв загинули. Обставини з'ясовують.

Перше «срібло» на Олімпіаді для України. Український спортсмен Михайло Романчук завоював срібло Олімпійських ігор у плаванні на дистанції 1500 метрів вільним стилем. До цього 24-річний українець здобув бронзу на 800-метрівці вільним стилем.

Читайте також: У Брюховичах планують облаштувати питний бювет

Зміни, що принесе серпень. У серпні 2021 року почнуть діяти нові правила в'їзду для іноземців до України, підходитиме до завершення Вступна кампанія, а також відбудеться низка інших важливих подій. Детальніше – читайте в добірці.

Шева більше не тренер збірної України. Андрій Шевченко залишив посаду головного тренера збірної України з футболу. Сьогодні у нього добіг до кінця контракт з Українською асоціацією футболу. Шевченко також подякував президентові і виконкому УАФ за можливість попрацювати зі збірною України, гравцям та всім іншим, хто був причетний до команди.

Читайте також: У Львові просять демонтувати засклений балкон на Замарстинівській

Пожежі у Туреччині. Турецька влада евакуювала туристів з пляжів на південному заході країни, де вирують масштабні лісові пожежі, які загрожують готелям та будинкам місцевих жителів. Для захисту відпочивальників використовують катери берегової охорони Туреччини, яким на допомогу прийшли приватні човни та яхти. Так, у курортному місті Бодрумі евакуювали три п'ятизіркові готелі. 

Гарного дня і початку тижня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!