Напад на табір ромів: у львівських школах проведуть батьківські збори

3204 1
Батькам пропонують більше слідкувати, де їхні діти перебувають у вечірній час, з ким спілкуються, у яких соцмережах, які секції відвідують.
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Завтра, 26 червня, школах Львова для батьків та учнів 9-11 класів відбудуться загальношкільні збори щодо ситуації з нападом на табір ромів за участі неповнолітніх школярів, повідомляє прес-служба ЛМР.

Управління освіти ЛМР скерувало доручення на усі районні відділи освіти щодо проведення загальношкільних зборів для батьків учнів 9-11 класів Львова, щоб звернути увагу батьків на те, де їхні діти перебувають у вечірній час, з ким спілкуються, у яких соцмережах, які секції відвідують.

«Загальношкільні батьківські збори відбудуться у всіх школах міста Львова. Завтра зранку, о 9:00 відбудуться наради керівників навчальних закладів міста Львова по районах. Начальники відділів проведуть такі наради з керівниками навчальних закладів за участі практичних психологів, а в кінці дня керівники навчальних закладах проведуть батьківські збори у всіх школах міста Львова щодо ситуації, яка склалася за участі неповнолітніх», — зазначила директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

Читайте також: Напад на табір ромів під Львовом. Реакція соцмереж

Нагадаємо, у суботу, 23 червня, пізно ввечері невідомі напали на табір ромів на околицях Львова. Внаслідок погрому загинув 24-річних хлопець, а ще троє мешканців табору отримали поранення. У таборі було десятеро дорослих, вагітна жінка та четверо дітей. Пізніше в поліції повідомили про затримання усіх підозрюваних. Їм загрожує довічне ув’язнення.

Окрім того, уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова закликала Міністра внутрішні справ України Арсена Авакова взяти розслідування справи під особистий контроль. Про це йдеться на сайті омбудсмена.


Читайте також:
26 Червня, 2018 17:01
Сергій Тпимайте мене, наївність міських чинуш вражає, хто туди піде, на ваші збори?
Першого вересня хтось би й прийшов, а в червні :-)))
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!