Напередодні Leopolis Jazz Fest у Львові відбудуться семінари про бізнес та джаз в нових реаліях

1333 0
Тvoemisto.tv транслюватиме заходи 23 та 24 червня на своїх ресурсах у Фейсбук та на Ютуб-каналі.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

У Львові напередодні Leopolis Jazz Fest відбудуться дві серії семінарів про джаз та нові реалії для бізнесу 23 та 24 червня, які організовує «Ейч.Ді.Партнерз».

Читайте також: Львів готовий до джазу. Як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest

Спікерами на бізнес-лансі 23 червня будуть виконавчий директор Leopolis Jazz Fest Наталія Горбачевська, арт-директор Leopolis Jazz Fest Олексій Коган. Говоритимуть «Про музику, джаз та життя».

Наступного дня, 24 червня, темою семінару буде «Бізнес в стилі джаз в умовах нової реальності». На цій панелі виступлять представники бізнесу:

  • співвласник компанії SoftServer Тарас Кіцмей;
  • заступниця генерального директора Vodafone Україна Олена Котельнікова;
  • віцепрезидентка по роботі з клієнтами України та Молдови Мастеркард Анна Онищенко;
  • керівник дирекції по роботі з бізнес-клієнтами Приватбанку Євген Заіграєв.

Тvoemisto.tv транслюватиме заходи 23 та 24 червня на своїх ресурсах – Фейсбук-сторінці та на Ютуб-каналі.

Читайте також: Leopolis Jazz Fest запрошує гостей у пікнікові зони. Локації

Нагадаємо, що Міжнародний джазовий фестиваль «Leopolis Jazz Fest» анонсував програму концертів на сцені ім. Е. Рознера, які відбудуться з 24 по 28 червня. Десятий ювілейний фестиваль проходитиме у звичному форматі з певними обмеженнями

Джазовий фестиваль проходить у Львові від 2011 року. Концерти відбувались на трьох сценах: на площі Ринок, у подвір’ї палацу Потоцьких та на сцені імені Едді Рознера у Парку культури. У 2020-му році фестиваль, який мав відбутися 25-29 червня, скасували через складну епідеміологічну ситуацію, і перенесли на 2021 рік. Про те, як пройде Х ювілейний Leopolis Jazz Fest у Львові, читайте за посиланням.

Партнерська публікація

 

 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!