Політична реклама

Напередодні свят на львівських ринках зростуть ціни на продукти харчування

1500 0
Напередодні травневих і великодніх свят ціни на продукти харчування в Україні зростуть на 10-20%, а на ринках ціновий сплеск може досягти і 30-50%.

У роздрібних мережах напередодні свят ціни зростуть на 10-20%, - пише ЛІГАБізнесІнформ. Якщо говорити про ринки, то тут ціни можуть досягти збільшення 30-50% залежно від продуктів.

Традиційний великодній кошик, куди входить червоне вино, паска і яйця, обійдеться господині мінімум в 60-70 гривень.

Середня мінімальна ціна пляшки червоного вина в роздрібних мережах становить 25-30 гривень. У цій групі товарів саме роздрібні мережі намагаються збільшити пропозицію і робити їх акційними.

Що стосується паски, у разі, якщо господиня не планує віпікати її самостійно, то її мінімальна ціна складе від 25 гривень за півкілограма.

Ціна на свинину в роздрібних мережах становить від 35 до 55 гривень за кілограм, а на яловичину - 40-60 гривень за кілограм.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!