У липні з’явиться 10 версія Windows. Хто зможе встановити?

1959 0
Учора в Microsoft офіційно оголосили дату релізу наступної версії своєї операційної системи Windows 10 – вона з’явиться 29 липня цього року.
фото: webus.md, ain.ua

фото: webus.md, ain.ua

 У перший день літа багато користувачів цієї ОС (як ліцензійних, так і піратських копій) помітили у себе на панелі завдань значок програми Get Windows 10. Фактично Microsoft пропонує всім користувачам версій Windows 7 Service Pack 1 (SP1), Windows 8.1 і Windows Phone 8.1 безкоштовно оновитися до наступної версії (для користувачів Enterprise-версій умови інші). Якщо зазначені версії працюють, швидше за все Windows 10 на цьому пристрої теж запуститься.

Як тільки нова версія вийде, Microsoft почне розсилати повідомлення про те, що вона доступна. Безкоштовний апдейт можна отримати для кожного з пристроїв, що працюють на Windows. Раніше в Microsoft відзначали, що апдейт отримають як ліцензійні, так і піратські ПК. Пропозиція безкоштовного апдейта дійсна протягом року з дня релізу, тобто до 29 липня 2016. Більше інформації про оновлення можна отримати на сторінці Q & A.

Джерело: AIN.UA

ТЕГИ: Microsoft, Windows 10

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!