Наприкінці тижня ще одну ділянку вулиці Шевченка закриють на ремонт. Схема об'їзду

1146 0
На час виконання робіт автобуси №17 курсуватимуть за зміненим маршрутом.
фото марти байдаки/твоє місто

фото марти байдаки/твоє місто

У п’ятницю, 16 вересня, на ремонт закриють ще одну ділянку вул. Шевченка – від будинку № 60 до вул. Ярослава Мудрого. На час виконання робіт міські автобуси №17 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Про це повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

«Об’їзд ремонтованої ділянки відбуватиметься по вулицях Клепарівській – Золотій – Єрошенка у двох напрямках», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Як змінюється вулиця Шевченка під час реконструкції. Фото, відео

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», зараз в районі перехрестя вулиць Шевченка – Яцкова тривають роботи з підключення інженерних мереж. Далі тут виконуватимуть дорожні роботи та відкриють це перехрестя для руху транспорту.

Нагадаємо, що від початку воєнного стану в Україні усі підрядні організації призупинили виконання будівельних робіт, реконструкцій, капремонтів, які мали продовжитися, розпочатися чи завершитися на різних вулицях Львова. Однак на початку травня підрядник вирішив відновити ремонт вул. Шевченка. Там зроблено було вже 80% із запланованого у третьому етапі реконструкції вул. Шевченка – на ділянці від вул. Ярослава Мудрого до вул. Залізничної. Вартість робіт становить 186,6 млн грн. Їх проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».​ Зокрема, 20 липня 2022 року для руху транспорту перекрили наступну ділянку вулиці Шевченка – від вул. Юнаківа до вул. Бортнянського. Для зручності об’їзду на вулицях Єрошенка, Золотій і Клепарівській організували двосторонній рух.

Попередні два етапи реконструкції цієї вулиці завершили, роботи на ділянці від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого виконали за 58,8 млн грн, а першу частину реконструкції вулиці Шевченка, квазікільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня 2020 року. Цю ділянку відремонтували за майже 90 мільйонів гривень.

12 вересня відкрили проїзд від вул. Залізничної до Яцкова.

Ольга Коваль
Схема ЛМР
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!