Наразі Львів не має нових пропозицій ділянок під сміттєвий полігон

1893 0
Міський голова Львова зазначив, що місто готове розпочати рекультивацію полігону в Грибовичах та будівництво нового комплексу, однак досі не вирішене питання нової земельної ділянки.
Фото ілюстративне: youtube.com

Фото ілюстративне: youtube.com

За словами Андрія Садового сьогодні, 2 березня, 18 машин із львівським сміттям заблокували по усій Україні.

«Ми будемо приступати до повноцінної рекультивації полігону. Відкритим залишається питання про нову ділянку під полігон, який ми зобов’язані зробити не лише для міста Львова, а й для 4 навколишніх районів області. Але цю ділянку нам повинні передати. Буде така ділянка, буде бажання держави допомогти – буде новий і сучасний полігон. Якщо держава не захоче, ми самі, на жаль, не маємо повноважень, щоб облаштовувати такі полігони», – зазначив Андрій Садовий.

Читайте також: Експерти визнали непридатною для облаштування полігону ділянку на території «Сірки»

Також міський голова додав, що жодної пропозиції щодо нової ділянки нема. Якщо буде потреба – будуть залучати брикетувальні станції.

Нагадаємо, нещодавно уряд заявив, що готовий виділити Львову нову ділянку для побудови сміттєпереробного полігону та закликає міську владу якнайшвидше прийняти усі необхідні для цього рішення. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!