Наразі тільки 3 км. Мешканці підписали із ЛОДА мирову угоду про ремонт дороги Мшанець – Стрілки

1977 0
Ремонт 3-х кілометрів дороги мають розпочати до початку серпня.
Фото: Дорога Мшанець - Стрілки, Фейсбук

Фото: Дорога Мшанець - Стрілки, Фейсбук

Мешканці Старосамбірщини погодилися припинити перекривати дорогу, якщо їм відремонтують хоча б частину шляху. Цього року відремонтують 3 км, а тоді оголосять тендер на інші 13 км. Про це Тvoemisto.tv повідомив заступник голови ЛОДА Юрій Бучко.

«Сьогодні мешканці уклали з нами мирову угоду, меморандум про співпрацю. Ми ремонтуємо дорогу у межах трьох кілометрів до початку серпня і оголошуємо тендер на капітальний ремонт 13 км. Якщо буде фінансування наступного року, то будемо будувати», – розповів Юрій Бучко.

Він зауважив, що не було змоги будувати повністю 17 км дороги за понад 200 млн грн. Кошти на 3 км ще не виділили. За словами посадовця, на цей відрізок потрібно буде орієнтовно 9 млн. грн.

Читайте також: Мешканці зняли ще один кліп про аварійну дорогу на Львівщині

Нагадаємо, що мешканці знову почали перекривати дорогу у знак протесту,  щоб їм відремонтували аварійну дорогу, яка веде до 11 сіл. 10 липня на одній з ділянок цієї дороги розпочали ремонт.

Нагадаємо, позаторік у мережі опублікували кавер-відео на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки на Львівщині. Роботи мали почали у травні-червні, однак відклали через відсутність коштів. А 5 серпня отець Роман Гром опублікував на своїй сторінці у Фейсбук ще одне відео. 

Тодішній керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА Роман Кокотайло пояснював, що Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну дорогу, тож її можуть відремонтувати найімовірніше у 2020 році.

Христина Гоголь



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!