Нардепи пропонують назвати одну з вулиць у Києві на честь загиблого глави МВС Монастирського

805 0
Депутати пропонують назвати імʼям Монастирського одну з вулиць біля будівлі МВС
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Понад 150 нардепів підписалися під зверненням до столичної влади з пропозицією перейменувати одну з вулиць у Києві на честь загиблого міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського. Про це повідомила нардепка Галина Янченко.

«Денис був прекрасним другом і дуже світлою людиною, професіоналом своєї справи та великим державником. Тому вважаю своїм моральним обовʼязком запустити ініціативу по увіковічненню памʼяті Дениса», — зазначила вона.

Також Янченко підкреслила, що наступного тижня матиме зустріч із цього питання з київською владою.

Депутати пропонують назвати імʼям Монастирського одну з вулиць біля будівлі МВС.

Нагадаємо, Монастирський загинув в авіакатастрофі у Броварах. Гвинтокрил із керівництвом МВС на борту впав поруч із дитячим садочком. Загинули також перший заступник міністра Євгеній Єнін і державний секретар Юрій Лубкович. Загалом внаслідок катастрофи загинули 14 людей, у тому числі мати і дитина, які йшли у дитсадок.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!