Нардепи вимагають у Баканова порушити справу через протести у Винниках

2728 2
Серед підписантів і львів’янин.
Фото: Новини Ніжина

Фото: Новини Ніжина

Народні депутати просять голову Служби безпеки Івана Баканова порушити кримінальну справу через протести у Винниках на Львівщині, куди мали привезти евакуйованих з Уханя громадян України. Серед підписантів і львів’янин, народний депутат від «Слуги народу» Святослав Юраш.

Про це йдеться в заяві, яку оприлюднила  «Українська правда».

Зокрема, депутати вважають, що дії громадян у Винниках містять ознаки злочину за ст.295 КК (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку).

"Просимо порушити кримінальне провадження, виявити та притягти до відповідальності осіб, які закликали до вчинення дій, що загрожують громадському порядку, перекривали трасу та блокували госпіталь з метою недопуску на територію України евакуйованих з міста Ухань громадян України", - наголошують нардепи.

Читайте ще: Евакуація українців з Китаю. Як усе відбувалося

Загалом заяву підписало 33 народних обранці.

Нагадаємо, учора у Винниках люди перекрили під’їзд до госпіталю. Близько 14:00 до брами шпиталю почали звозити автомобільні шини. Паніка почалася у середу зранку, коли з госпіталю почали евакуйовувати пацієнтів.


24 Лютого, 2020 11:53
Оксана [***]s://[***].youtube.com/watch?v=jEtA-4CxKCs
20 Лютого, 2020 19:54
666 ... щось ті депутати не те з'їли ... як вони тільки посміли "наїхати" на активістів , учасників ато і вимагати від них не порушувати якісь Закони України ?! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!