«Нас затопило». Що робити, коли через негоду у будинку протікає дах

2881 0
На сьогодні є низка адрес, де в будинках через негоду почали протікати дахи.
фото надали для "твого міста"

фото надали для "твого міста"

Через протікання даху внаслідок негоди у Львові затопило майже всі верхні поверхи будинку на вул. Студентській, 4. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповідає одна з мешканок – Юлія Глашкіна.

«Ми звернулись одразу у неділю на «гарячу лінію» і втішились, коли наступного дня до будинку приїхала автовишка. Однак працівники ЛКП «Господар» мали лише лопати і сокиру, тому тільки позбивали бурулі. Дах продовжував протікати, і у вівторок ситуація була вже критична, вдома я вимкнула електроенергію», – каже вона.

Директор, за словами мешканки, по приїзду казав, що проблеми немає, просто замерзла ринва. Проте автовишка приїхала знову, і працівники ЛКП «Господар» визнали, що дах був зроблений погано.

«Коли робили ремонт, то, очевидно, зекономили на матеріалах, тому вода затікає, затопило всі верхні квартири нашого будинку. У мене в квартирі потекла кухня, кімната, туалет і ванна. Будемо навесні знову звертатися з мешканцями та просити про ремонт даху в будинку», – додає Юлія Глашкіна.

Водночас, як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv директор ЛКП «Господар» Валерій Таракулов, така ситуація сталася не лише з будинком на вул. Студентській, а є багато проблемних адрес на сьогодні.

«У нас працює щодня три автовишки і 2-3 альпіністи. Дах на вул. Студентській відремонтований, останнє обстеження там було у жовтні, коли був дуже сильний дощ. Зараз негода, вдень брили тануть, ввечері наростають, вода десь має діватися і підтікає під дах та затоплює квартири», – пояснив він.

Таке ж, за його словами, є на вулиці Харківській, 7 та інших вулицях.

«Дах цілий, але через негоду є підмокання. Ми скинемо сніг, бурулі, ще день-два і все стане на свої місця», – каже керівник ЛКП.

Додамо, що у подібних випадках мешканцям слід одразу звертатися до ЛКП або ОСББ, яке обслуговує їх будинок. Тоді відповідна служба має відправити на об’єкт своїх працівників.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!