Наслідки негоди у Львові. Фоторепортаж

1607 0
На вулицях міста працює снігоочисна техніка.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Львів’ян попереджають про мокрий сніг, ожеледицю на дорогах та значне зниження температури. Внаслідок негоди для прибирання вулиць міста залучили снігоочисну техніку, двірників та прибиральників.

Цієї ночі у Львові працювало 62 одиниці снігоприбиральної техніки. Сьогодні з 6:00 на вулицях міста працює 44 одиниці снігоочисної техніки, залучено 1337 двірників ручного прибирання та 300 прибиральників шляхово-ремонтних підприємств.

Львів’ян закликають бути обачними на дорогах. У травмпункти Першого територіального медичного об'єднання Львова сьогодні, 12 грудня, звернулося 28 людей і ще 64 – на вихідних.

Мешканців міста попереджають, що через налипання мокрого снігу з дахів і дерев можуть падати мокрі брили снігу.

Читайте також: Негода у Львові повалила дерева та ускладнила рух. Фото

Зокрема, у місті фіксують падіння дерев.За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, комунальні служби інтенсивно працюють, щоб забезпечити проїзд для машин.

Для посипання доріг використали 240 куб. м піскосуміші і 33,5 т солі. Посипають магістральні дороги, підйоми, тротуари.

Зазначимо, як повідомляла у коментарі >Tvoemisto.tv керівниця управління екології Львівської міської ради Олександра Сладкова, для утримання вулиць і парків у зимовий період у Львові використовуватимуть піщано-сольову суміш і дрібний відсів. У місті критична ситуація з такими площами і вулицями, які нещодавно відреконструювали. 

Нагадаємо, що через негоду у місті обледеніла уся контактна мережа електротранспорту протяжністю 270 км. Аби відновити рух трамваїв та тролейбусів, аварійні бригади працюють вже понад добу. Із таким викликом працівники стикнулися вперше, адже раніше «намерзали» лише окремі ділянки контактної мережі, а не вся.

Ірина Давосир

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто, Олександра Сладкова

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!