Наслідки негоди у Львові: куди звертатися?

3330 0
Учора, 26 травня, у Львові панувала негода, яка спричинила для містян чимало додаткових клопотів. Tvoemisto.tv запитало у начальника відділу Гарячої лінії міста Віри Фрис, із якими проблемами зверталися львів’яни та що їм тепер робити, аби якнайшвидше їх вирішити.
фото: facebook (Варта1, Дайте пройти!)

фото: facebook (Варта1, Дайте пройти!)

За словами Віри Фрис, сьогодні повідомлення на «гарячу лінію» міста вже практично не надходять. Натомість учора в пік негоди їх було понад 1300. Найчастіше львів’яни скаржилися на протікання дахів та забиті дощоприймачі. Чимало проблем було також із вулицею Торф’яною, на котрій підтопило п’ять будинків. Також львів'яни повідомляли про підтоплення магазинів та кіосків.

Читайте також: Які вулиці Львова найбільше постраждали від негоди

Окрім того, учора буревій завалив кілька дерев, а саме: на вулиці Балтійській, 21; на вулиці Володимира Великого, 89; на вулиці Стрийській, 56; на вулиці Лемика, 30а, та поблизу перехрестя вулиць Сахарова й Стрийської.

Львів’янам, будинки, квартири чи присадибні ділянки яких постраждали від негоди, пропонують звертатися на «гарячу лінію» міста 1580. При оформленні звернення важливо запам’ятати чи записати його номер, аби надалі відслідковувати перебіг вирішення проблеми.

Віра Фрис говорить, що кожне зареєстроване звернення перебуватиме під контролем відділу, допоки не переделегується до спеціальних служб. По телефону львів’ян інформуватимуть про те, хто в подальшому відповідатиме за виконання робіт.

Підготувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!