Наслідки ожеледиці у Львові. Фото, відео

13605 0
Сьогодні у Львові зберігається значна ожеледиця на дорогах.
Фото: firtka.if.ua

Фото: firtka.if.ua

Сьогодні, 23 листопада, у Львові зберігається значна ожеледиця на дорогах. Львівяни на сторінці Гарячої лінії міста Львова скаржилися, що вулиці в їхніх районах не посипають. Зокрема йшлося про вулиці: Щурата, Кульпарківську, Замарстинівську, Стрийську, Городоцьку, Виговського, пр. Чорновола тощо.

Водночас як повідомила на своїй сторінці у Фейсбуку заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк, із 6:30 в місті працюють піскорозкидувачі, а також в кожному районі посипають хідники.

Результатами ожеледиці львівяни діляться на своїх сторінках в соцмережах. Більшість каже, що між будинками йти неможливо, оскільки там не посипали. Поодиноко власники магазинів посипають лише на окремих ділянках. На дорогах теж дуже слизько.

 

 

Через нічні опади та утворення ожеледиці автомобільний рух є ускладненим на окремих ділянках доріг Львівщини. Про це повідомляє ЛОДА. Спецтехніка працює у посиленому режимі. Станом на зараз на всіх ділянках доріг проїзд відновили.

Журналістака Наталія Волосацька пише про те, що через ожеледицю впала на сходах.


Також, як повідомляють на сторінці Варти1 у Фейсбуку, машини через негоду з’їжджають з трас. Водночас львівські автобуси курсують повільніше, з більшими інтервалами руху. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!