Наслідки ракетної атаки, відключення світла і похолодання. Головні події дня у Києві

694 0
Дайджест новин за 16 листопада.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Внаслідок ракетного обстрілу на Київщині загинула жінка

Внаслідок ракетного обстрілу росії в Київській області загинула жінка. 69-річна жінка знаходилась на цвинтарі, вшановувала пам'ять чоловіка та загинула через смертельне поранення уламками ракети.

Столиця повертається до відключень світла за графіками

Електропостачання у Києві повернулося до відключень за графіками. Вони доступні за посиланням

Електросирени в місті не працюють під час відключення світла

Під час відключення світла електросирени в Києві не працюють. Враховуючи це, міська влада зауважує, що є ряд альтернативних методів дізнатись про повітряну тривогу – у застосунку «Київ Цифровий», у Telegram-каналі КМДА, за допомогою радіоприймачів на батарейках на радіо «Київ» 98 FM або на частотах «Українське радіо» 105 FM.

Поїзд сполученням Київ – Ізюм

Укрзалізниця відкриває продаж квитків на рейс Київ – Ізюм. Поїзд вирушатиме зі столиці з 17 листопада о 22:55 і прибуватиме в Ізюм о 12:00. У зворотному напрямку, з Ізюма, поїзд вирушатиме з 18 листопада о 18:22 і прибуватиме до Києва о 06:10. Він прямуватиме через Полтаву, Харків, Балаклію та інші міста й дозволить мешканцям звільненого Ізюма отримати зручне залізничне сполучення нічним поїздом зі столицею.

Похолодання та сніг

17-18 листопада в Київській області пройдуть дощі з переходом у мокрий сніг та сніг із тимчасовим утворенням снігового покриву висотою 3-8 см.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!