Наслідки стихії у Львові, новий ТРЦ та перший MCDONALD`S на Сихові. Головне за добу

2313 0
Усе, на що ви могли не звернути уваги, або що могли проспати.

У Львові погодили масштабну забудову семи будинків на місці торгового центру «Україна» поблизу однойменного стадіону. Окрім житлових комплексів, там зведуть великий спорткомплекс із басейном та садок.

Зміна правил в’їзду у пішохідну зону міста. Відтепер на площу Ринок можна буде заїжджати за платною перепусткою з з 08.00 год до 10.00 год.

Температурний рекорд у Львові. 24 червня, у Львові зафіксували абсолютний температурний рекорд. О 15.00 максимальна температура повітря досягла 32,6 градусів. За останні роки найвищою була температура повітря у 2016 році, але тоді вона була не вищою, ніж 29,7 градусів тепла.

Читайте також: Сьогодні львів’яни беруть на роботу собак. Фото

Стихія у Львові пошкодила багато дерев, ліній електропередач та автомобілів. Крім того, негода понищила елементи пам'яток архітектури і вирвала віконні рами з обласної ради.

Читайте також: Помер колишній голова Буської РДА Петро Мороз

РадіоГараж. Новий мистецький простір у Львові. Звук, мистецтво, технології — взаємодія цих трьох явищ лежить в основі ідеї РадіоГаражу — міждисциплінарного простору, що відкривається у Львові. 

Львів – джазова столиця. Учора у Львові стартував Leopolis Jazz Fest 2021. Цього року він особливий, адже 10-й, ювілейний. Упродовж п’яти днів, до 28 червня, фестиваль потішить трьома сценами, концертами вуличних музикантів, кількома фан-зонами з великими екранами. 

Читайте також: Абітурієнти отримали результати ЗНО з чотирьох предметів

На вулиці Личаківській у Львові зведуть мистецьку школу з прозорим концертним залом. Будівля буде розташована на ділянці площею 1,0755 га. Гранично допустима висотність будівель – 18 метрів. Ділянку забудують на 28,00 %.

Новий McDonald’s у Львові зведуть на Сихові. Крім того, на місці супермаркету «Арсен», що на проспекті Червоної Калини, 60, зведуть торгово-розважальний центр. 

Читайте також: Укрзалізниця призначила додатковий поїзд через Львів до Дня Конститутції

Львівщина побила рекорд за кількістю 200-бальників на ЗНО. 77 абітурієнтів склали ЗНО на 200 балів, з них троє – чотирьохсотбальники.

Гарного Вам Дня!

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!