Політична реклама

«Настав час Львова». Олег Синютка, який йде на мера, – про історичну місію міста

2544 0
Нардеп переконаний, що Львів не буде розвиватися, коли при владі в Києві будуть антиукраїнські сили – підвладні олігархам.
Фото: Європейська Солідарність

Фото: Європейська Солідарність

Народний депутат України, колишній очільник Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, який буде балотуватися на посаду міського голови Львова від «Європейської Солідарності» наголосив, що головним завданням бачить відновлення історичної ролі міста, як мегаполісу Західної України та одного з центрів всієї Центрально-Східної Європи.

Нагадаємо, про свій намір Синютка заявив на центральній площі міста під час зустрічі п’ятого президента Петра Порошенка та народних депутатів ЄС з львів’янами у неділю, 6 вересня, повідомляє пресслужба «Європейської солідарності».

«Так, я буду балотуватися на пост міського голови Львова. І сьогодні, перед цим високим зібранням, в присутності п’ятого президента України і лідера нашої партії, прошу львів’ян про підтримку. І запевняю, я не підведу», – зазначив Олег Синютка.

Нардеп переконаний, що розвиток Львова не можливий без всієї України, яка йде до членства в Європейському Союзі та НАТО. Львів не буде розвиватися, коли при владі в Києві будуть антиукраїнські сили – підвладні олігархам, малоросійські та орієнтовані на Росію, натомість містом керуватимуть слуги «слуги».

«Настав час Львова» – назва програми, з якою йдемо на місцеві вибори. Наша візія міста – відновлення історичної ролі Львова, як мегаполісу Західної України та одного з центрів всієї Центрально-Східної Європи. Міста-партнера Києва, Праги, Варшави, Братислави, Відня і Будапешта. Наша місія – зробити Львів містом для львів’ян. Націленим на забезпечення потреб його мешканців, зручним і комфортним», – сказав Олег Синютка.

П’ятий президент країни Петро Порошенко під час зустрічі з львів’янами наголосив, що сьогодні біля керма держави мають бути люди, які в найскладніший час для України боротимуться до кінця за незалежність і свободу. Саме із Львова вся Україна має почути сигнал, що на місцевих виборах обиратимемо не просто очільників міст, але і людей, які твердо стоятимуть на захисті національних інтересів України та нашого шляху до Європи.

За його словами, посада Львівського міського голови не стільки господарська, скільки політична, і вагу вона має загальноукраїнську. Це – перший критерій, за яким слід підбирати кандидата. Господарські якості теж важливі, бо це велике живе місто. Це безліч повсякденних проблем, для вирішення яких потрібна відповідна кваліфікація. 

«Обом критеріям відповідає одна людина. Це – Олег Синютка. Політичне рішення про його висунення прийняте, залишилися тільки юридичні формальності. І вперед – до перемоги. Міський голова Львова має бути від «Європейської солідарності», а партія – отримати переконливу більшість в міській Раді. Місто потребує змін. Я не сумніваюся в тому, що львівська команда «Європейської солідарності» виграє вибори і міського голови, і міської Ради. У вас – сильні кандидати і сильна воля до перемоги», – заявив Порошенко.

Довідка. Олег Синютка – народний депутат, член партії «Європейська Солідарність», співголова міжфракційного депутатського об’єднання «Львівщина». У 2006-2007 роках обіймав посаду заступника міського голови Львова з питань економіки та соціальної політики. У 2007 році – директор департаменту економічної політики ЛМР. 2007-2014 роки – перший заступник мера Львова. З 2014 по 2019 рік очолював Львівську обласну державну адміністрацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!