«Настрій святковий». Львівська епідеміологиня вакцинувалася від Covid-19

2262 0
Лікарка наголошує, що інфекційні хвороби можна подолати тільки вакцинацією.
Фото: Оксана Пушкарьова

Фото: Оксана Пушкарьова

Епідеміологиня Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру Оксана Пушкарьова отримала першу дозу вакцини CoviShield індійського виробництва. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Інтервал між двома щепленнями від Covid-19 збільшили до трьох місяців

«Отримала першу дозу вакцини COVISHELD від коронавірусної інфекції. Настрій святковий, бо з'являється відчуття захищеності. Інфекційні хвороби можна подолати тільки вакцинацією. Кожен робить вибір сам!», – поділилася вона.

Загалом сьогодні у Львові від коронавірусу вакцинували 450 працівників міських, обласних та приватних медичних закладів. Щеплення робили фахівці п’ятьох мобільних бригад – з 1-ї міської лікарні, та 2-ї, 4-ї, 5-ї та 6-ї поліклінік. Загалом перше щеплення від коронавірусу (їх має бути два) вже отримали 2 329 людей, серед них і 36 громадських діячів.

Читайте також: Як проходить вакцинація від коронавірусу у Львові. Від питань до відповідей

Нагадаємо, що в Україні 24 лютого розпочалася кампанія з вакцинації населення проти Covid-19 вакциною Covishield виробництва індійського підприємства Serum Institute. З 1 березня можливі залишки вакцини від коронавірусу дозволили використовувати для щеплення громадських діячів, аби популяризувати імунізацію.

10 березня Львівський обласний центр громадського здоров'я запустив електронну форму для реєстрації публічних осіб на щеплення залишками вакцини від коронавірусу. Також платформа є на сайті департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.  

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!