Політична реклама

Наступні тижні кампанії мають бути не змаганнями піару, а дискусією про напрямки розвитку Львова, – Синютка

1302 0
Львів на переломному моменті і зараз необхідно перейти до інтенсивного розвитку міста, головним інструментом якого мають бути інвестиції.
Фото: Європейська Солідарність

Фото: Європейська Солідарність

Наступні тижні виборчої кампанії мають бути не змаганнями піар-технологій, а перш за все дискусією про стратегічні напрямки розвитку Львова та виклики, які стоять перед нашим містом й Україною в цілому.

Про це заявив кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка під час презенатації видання «Великий Львів».

Зокрема, за його словами, піару зараз більш ніж достатньо, так само як пустопорожніх обіцянок і відкритої брехні. Натомість предметної розмови, з аргументами, цифрами і фактами – обмаль.

«Зокрема від діючої влади, яка звикла все прикривати піаром, навіть найбільш кричущі прояви корупції, кумівства, безгосподарності та політичного шулерства.

Зі свого боку я все роблю для того, щоб цей стан змінити, бо лише в такий спосіб Львів може розвиватися», – запевнив нардеп.

Він також наголосив, що зараз потрібно думати і про новий Львівський район, який нараховує понад більше 1 млн 150 тис. мешканців. «Зелена» влада його створила, не наділивши однак жодними повноваженнями. І не виділивши жодних коштів на діяльність», – додав Синютка.

Читайте також: Щороку будувати садочок та школу. Синютка заявив, що реальний дефіцит місць для дітей кілька тисяч

У своїй програмі кандидат на голову Львівської ОТГ сформулював власне бачення розвитку нашого міста. Насамперед, це відновлення історичної ролі Львова, як мегаполісу Західної України та одного з центрів всієї Центрально-Східної Європи.

«Ми зробимо Львів справжнім науковим і освітнім центром, справжнім центром міжнародного туризму, культурною столицею України і містом для львів’ян, націленим на забезпечення потреб його мешканців, зручним і комфортним, з вирішеними проблемами у транспорті, соціальній сфері, благоустрої. Це п’ять стратегічних цілей моєї програми, як кандидата на голову Львівської ОТГ», – наголосив Олег Синютка.

Він звернув увагу на те, що Львів на переломному моменті і зараз необхідно перейти до інтенсивного розвитку міста, головним інструментом якого мають бути інвестиції.

За його словами, сьогоднішня міська влада веде Львів у протилежному напрямку. Ще 5 років їх перебування при владі, і місто буде деградувати, замість того, щоб розвиватися.

«Ми маємо зробити все можливе, щоб цього не допустити», – підсумував свій виступ Олег Синютка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!