Наступного місяця Ryanair літатиме зі Львова до Манчестера

1067 0
Рейси виконуватимуться двічі на тиждень – щопонеділка та щоп’ятниці.
Фото: schuberttravel.com.ua

Фото: schuberttravel.com.ua

Із листопада ірландський лоукостер Ryanair планує відкрити новий авіанапрям зі Львова до Манчестера, повідомляє Lowcost.ua.

Читайте також: Ryanair запустив рейси до литовського Каунаса та польського Кракова

Перший рейс зі Львова до Манчестера планують запустити 5 листопада, а рейси виконуватимуться двічі на тиждень – щопонеділка та щоп’ятниці.

Лоукостер Ryanair уже відкрив продаж квитків на цей рейс. Загалом, це вже другий, після Лондона, напрямок бюджетної авіакомпанії зі Львова у Великобританію.

Наразі квитки на нові рейси доступні в мобільному додатку авіакомпанії з ціною від €14.9 в один бік та від €29.9 туди-назад і скоро з’являться на сайті ryanair.com.

Базовий тариф авіакомпанії передбачає можливість перевезення маленької одиниці ручної поклажі розміром 40х20х25 см та вагою 10 кг.

Розклад рейсів:

Львів – Манчестер

Понеділок: час вильоту 22:10, а час прильоту 23:05

П’ятниця: час вильоту 12:20, а час прильоту 13:15

Манчестер – Львів

Понеділок: час вильоту 16:50, а час прильоту 21:45

П’ятниця: час вильоту 07:00, а час прильоту 11:55.

Нагадаємо, у Міжнародному аеропорту «Львів» найближчим часом планують відновити ряд рейсів та відкрити нові. Нові напрямки відкриють авіакомпанії Lufthansa, Wizz Air, SkyUp.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!