Політична реклама

Наступного року для Львова виготовлять електобус

2105 0
За умовами проведеного тендеру, спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс», що входить до складу корпорації «Електрон», виготовить для міста Львова власні електробус та тролейбус.

Електробус «Електрон» — це екологічний міський транспорт та приклад раціонального використання на пасажирському транспорті дешевої електроенергії, інформує прес-служба Львівської міськради.

Для порівняння: вартість 100км пробігу у автобуса з дизельним двигуном становить 450 грн., а у електробуса – 31 грн.

Заряджання тягових акумуляторів електробуса відбувається у парку від спеціального високовольтного зарядного пристрою. Електробус «Електрон» вирізняється у порівнянні зі звичайним автобусом ще й простотою конструкції та управління, високою надійністю і довговічністю експлуатації, зручністю техобслуговування, великим міжсервісним пробігом та підвищеними вимогами безпеки руху та пасажирів.

Повністю низькопідлоговий електробус «Електрон» є екологічним, малошумним, з високою плавністю ходу пасажирським транспортом підвищеної комфортності. Електробус обладнаний пандусом для заїзду пасажирів на інвалідному візку та спеціальним місцем з обладнанням для його фіксації під час руху. Салон електробуса має 30 місць для сидіння, а повна пасажиромісткість – 80 чоловік. В салоні встановлено автономну систему опалення та систему відеонагляду – кольорові відеокамери в салоні та кольоровий монітор в кабіні водія.

Щодо нового тролейбуса «Електрон» — це повністю низькопідлоговий електротранспорт підвищеної комфортності, обладнаний пристосуваннями для осіб з особливими потребами та загальною пасажиромісткістю 106 чоловік. Головною конструктивною і експлуатаційною відмінністю нового тролейбуса є можливість його автономного ходу (без контактної мережі) на відстань 3 км.

Електробус та тролейбус «Електрон» будуть виготовлені протягом 2014 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!