Київстар припинить дію 13 тарифних планів. Перелік

10259 1
Абонентам запропонують нові тарифні плани або переведуть на найбільш відповідні.
Фото: Форум Київстар

Фото: Форум Київстар

З 15 січня по 15 лютого наступного року мобільний оператор Київстар припинить дію 13 тарифних планів. Про це мобільний оператор повідомив на офіційному сайті.

Оператор припиняє дію застарілих тарифних планів через невигідні та неактуальні для абонентів умови. Кожного користувача застарілого пакетного плану оператор обіцяє повідомити щонайменше за сім днів.

«Абоненти матимуть можливість ознайомитися із запропонованим пакетом послуг у новому тарифному плані і, якщо він їм не підійде, самостійно обрати будь-який актуальний тарифний план та перейти на нові умови обслуговування. Лише тим абонентам, котрі до зазначеного у SMS-повідомленні часу не зроблять свій вибір самостійно, буде запропонований тарифний план з урахуванням їх профілю використання послуг, щоб нові умови відповідали актуальним потребам», - йдеться в повідомленні компанії Київстар.

З 15 січня дію припиняють наступні  тарифні плани:

Оператор обіцяє, що в нових тарифних планах, абоненти отримають

  • Безлім для дзвінків на номери у середині мережі Київстар, замість обмеженого пакета хвилин;
  • Від 30 до 300 нетарифікованих хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів, замість оплати за кожну хвилину такого дзвінка;
  • Можливість телефонувати на міські номери за тарифами від 0,3 грн/хв;
  • Для користувачів мобільним інтернетом кількість мегабайт у їх тарифах збільшиться, у середньому, в 1,5 раза.

 

Якщо абонент самостійно не оберав інший тариф, його автоматично переведуть на відповідний. Втім, при потребі користувач зможе змінити його на один з актуальних тарифів.


Читайте також:
28 Грудня, 2018 20:34
читач посилання на огляд пакетів київстар виводять на російськомовну версію сайту, поважайте своїх читачів, відкоригуйте щоб посилання виводили на україномовну версію...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!