Наступного року Львів витратить 40 млн гривень на освітлення вулиць

1699 0
Ці кошти мають витратити на оплату електроенергії, яку використовуватимуть для зовнішнього освітлення вулиць.
Фото: photographers.ua

Фото: photographers.ua

У 2019 році ЛКП «Львівсвітло» планує витратити на освітлення вулиць міста 40 млн гривень. Відповідний тендер опублікували на сайті електронних закупівель Prozorro.

Ці кошти мають витратити на оплату електроенергії, яку використовуватимуть для зовнішнього освітлення вулиць. За рік компанія-підрядник має надати місту 18,6 тис кВт. Найбільше витрат на світло передбачено на січень – понад 2 тис. кВт, а найменше у червні – 998 кВт. Освітлювати вулиці у різний час року планують в середньому впродовж 16-6 годин на добу. Початок аукціону очікують на 28 січня. 

Читайте також: Як у Львові працює вуличне освітлення? Деталі

Додамо, що у Львові оголосили низку тендерів на реконструкцію зовнішнього освітлення на в’їзді у місто, яка передбачає заміну старих ламп на світлодіодні. Зокрема таку реконструкцію планують провести на СтрийськійГородоцькійЛичаківськійЛипинського та Шевченка.

Вікторія Ейсмунт
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!