Наступного року у Львові планують почати реконструкцію декількох вулиць

9928 0
Перш за все, йдеться про вул. Вітовського з перехрестям Сахарова – Коперника – Нечуя-Левицького.

У Львові наступного року планують приступити до реконструкції кількох вулиць. Зокрема, це стосується вулиці Вітовського з  перехрестям Сахарова – Коперника – Нечуя-Левицького, тому що це ділянка в місті, яка потребує нагального ремонту. Про це під час прямої трансляції Tvoemisto.tv повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець. 

Читайте також: У Львові збільшать кількість інспекторів з паркування

У планах також вулиця Залізнична, якою зараз об’їжджають перекриту ділянку на вулиці Шевченка. 

«Це такі основні проєкти, з яких почнуть, але є й багато інших у Львові, зокрема хочуть завершити проєкт велопішохідної інфраструктури вулиці Чорновола по вулиці Варшавській і до Замарстинівської», – каже Олександр Одинець. 

Здебільшого, наступного року будуть працювати над завершенням робіт, які почали у 2021 році, щоб навести порядок зі всіма проблемними місцями. 

За словами Олександра Одинця, наступного року в роботу підуть також вулиці Грінченка і Мазепи, але не відомо, чи вдасться завершити ремонт до кінця 2022-го року. 

«До кінця зроблять вулицю Степана Бандери. Антоновича та Героїв УПА також у поганому стані, але їх ремонт будуть планувати вже на 2022-2023 роки», – додає він. 

Крім того, вже є проєкт для вулиці Федьковича, але через те, що зараз ще триває реконструкція вулиці Степана Бандери, то не запускали й ремонт ділянки на вул. Федьковича. 

 

Читайте також: Сьогодні у Львові закривають ще одну ділянку вулиці Шевченка

Нагадаємо, у червні цього року розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка, який передбачає проведення ремонтних робіт на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Вартість робіт, які виконує компанія «Онур», становить 186,6 млн грн.

20 вересня перекрили ділянку від вул.Єрошенка до Яцківа. Ремонтні роботи триватимуть на ділянці від вул. Залізничної до вул. Яцкова. Роботи планують завершити до кінця цього року. 

Софія Шавранська

Фото і відео Дар'ї Кучер

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!