Ремонт вулиці Бандери планують розпочати наступного року

4002 0
Про це під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
фото: Wikimapia

фото: Wikimapia

«Ми маємо досвід дворічної роботи по вулиці Бандери, де ми працювали з колегами з Лейпцигу та відкрили для себе зовсім інші можливості, де більша увага на громадський простір, на мешканців», – зазначив міський голова Львова і додав, що нова дорога має прослужити 30-40 років.

Читайте також: Чому заміна бруківки у Львові – це зле

Нагадаємо, у травні львів’янам презентували результати проекту «Вулиця для всіх»: оновлення вулиці Бандери, у якому брали участь місцеві мешканці. Проект передбачає двосмугову вулицю, на якій громадський транспорт їздитиме зі швидкістю 50 кілометрів на годину, велосмуги, пішохідні зони та парковки, які не заважають дорожньому руху. Такою буде вулиця Степана Бандери – перша у Львові, спланована за участю урбаністів та самих мешканців. З-поміж трьох проектів, напрацьованих під час експертних і громадських обговорень, обрали один – із збереженими деревами, але вужчою – 10,2 замість 11 метрів – проїжджою частиною. Ознайомитися з ескізним планом вулиці можна за посиланням.

Читайте також: Вулиця Бандери: серед недоліків бруківки – шум, вібрація, обмежений рівень безпеки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!