Політична реклама

Наступного року у Львові почнуть прокладати трамвайну колію на Сихів

1301 0
Львів отримав гарантію уряду під реалізацію проекту з будівництва трамвайної колії на житловий масив Сихів.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської мерії

За його словами, колію почнуть будувати в 2014 році, кошти надійдуть з трьох джерел – міський бюджет, німецький грант і кошти Європейського банку. Роботи з прокладання колії виконуватиме фірма «Онур».

«Ми отримали всі дозволи, бо ми брали місцеву гарантію уряду. Це питання розглядалось на Кабінеті Міністрів. Зараз усі нюанси зводяться в єдине ціле. Думаю, наступного року, коли погодні умови дозволять, почнемо цей проект реалізовувати. Він надзвичайно потрібний, бо сполучення буде набагато якіснішим, ніж сьогодні, їхати сучасним трамваєм приємно», - розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, проект передбачає будівництво трамвайної колії на вул. Стуса та будівництво трамвайної колії на пр Червоної Калини. На це місто витратить кредит ЄБРР – 6 млн євро, грант німецького уряду – 5 млн євро та власні 5 млн євро. Загальна вартість проекту – 16 млн євро.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!