Політична реклама

Наступного року у Львові відремонтують вулицю Промислову

1179 0
У співпраці з ЄБРР наступного року у Львові заплановано ще відремонтувати вул. Промислову, вул. Гайдамацьку – Б. Хмельницького.

Також наступного року планують приступити до прокладання трамвайної колії на Сихів, повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, інформує прес-служба Львівської міськради.

За інформацією Європейського Банку, німецький уряд підтвердив надання грантових коштів. Виконавши всі зобов’язання по сплаті відсотків і тіла кредиту по попередніх договорах, будемо підписувати документи щодо будівництва трамваю на Сихів. Якщо все буде нормально, розпочнемо роботи вже 2014 року, – додав Олег Береза.

На вулиці Коперника до 20 жовтня планують закінчити брукування. До двох тижнів, залежно від погоди, дорога має відстоятися. Проїзд там буде відкритий на початку листопада. Але тут потрібно зробити з’єднання вулиць Чупринки, Бандери та Вербицького. У п’ятницю, в другій половині дня, це перехрестя закриють. Але на початку листопада проїзд там буде відкрито.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!