У притулок «Домажир» переведуть ведмедя із відпочинкового комплексу «Шепільська»

1976 0
Наразі у притулку не має вільного вольєру, щоб прийняти ведмедя.
Фото: Фейсбук притулку «Домажир»

Фото: Фейсбук притулку «Домажир»

У ведмежий притулок «Домажир», що неподалік села Жорниська Яворівського району Львівської області з наступного року переведуть ведмедя із відпочинкового комплексу «Шепільська». Про це притулок повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Власники відпочинкового комплексу прийняли рішення передати ведмедя на утримання до притулку під тиском громадськості, але наразі у притулку «Домажир» немає вільного вольєру для того, щоб прийняти нового мешканця.

Читайте також: Із Домівки врятованих тварин випустили у природу їжачків. Фото. Відео

«Можливість переїзду ведмедя до притулку можемо розглянути з наступного року після завершення будівництва нових вольєрів», – йдеться у повідомленні.

Працівники притулку, ЛКП «Лев» та адміністрація відпочинкового комплексу «Шепільська» вже оглянули ведмедя, обробили рани та зробили рентгенологічне дослідження, а результати відправили спеціалісту ортопеду доктору Сергію Ткаченко. Як йдеться у повідомленні, рани – це наслідки падіння ведмедя з дерева. Працівники вже надали консультацію та рекомендації щодо подальшого лікування та утримання ведмедя. Щоб уникнути стресу для ведмедя, йому потрібно обмежити рух та пересування у своїй клітці.

Нагадаємо, у ведмежому притулку «Домажир» біля Львова буде двоє нових ведемедів. Кожен може підтримати ведмежий притулок «Домажир» пожертвою на утримання та ветеринарний огляд ведмедів. Зробити це можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!