Наступного року в Україні може подорожчати іспит із водіння

1669 0
Вартість може зрости майже в 10 разів.
Фото: instruktor-minsk.by

Фото: instruktor-minsk.by

Наступного року в Україні можуть подорожчати послуги сервісних центрів МВС. Про це з посиланням на начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія повідомляє Ліга. Закон.

Зокрема, вартість іспиту з водіння на отримання посвідчення водія може зрости майже в 10 разів, з 26 грн до 150 або 200 грн.

За словами Владислава Криклія, зараз сервісні центри утримуються за рахунок державного бюджету. А повна вартість від адміністративних послуг йде в місцевий бюджет.

«Вартість, швидше за все, буде рости вже з початку наступного року. Але ще раз скажу: це не зростання вартості в класичному сенсі. Це можливість відмовитися і зменшити необхідність державного бюджету дотувати сервісний центр», – каже він.

Читайте також: Як отримати права просто та без хабарів. Покрокова інструкція

Додамо, що ревізію цін вже проводили, а відповідний законопроєкт зареєстрували у Верховній Раді, хоча в комітеті поки не розглядали.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!