Політична реклама

Наступного тижня частину львів'ян залишать без води

1265 0
Наступного тижня ЛМКП «Львівводоканал» буде проводити підключення нових водогонів.

Відтак, 30 жовтня з 8 год. буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина, інформує прес-служба Львівської міськради. 

У Галицькому районі води не буде також 31 жовтня та 1 листопада.

«Будуть незручності з рухом транспорту і з подачею води для мешканців. Міняємо ті водогони, які не робились 50-60 років», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Роботи по підключенню новозбудованих водогонів триватимуть 3 дні. Відтак у Галицькому районі міста буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада.

«Нам необхідно виконати великий комплекс робіт: підключити новозбудовані мережі на вулиці Городоцькій та проспекті Свободи, а це 15 вузлів з’єднань магістрального водогону діаметром 600 мм з вуличними водопроводами. Також будемо приєднувати 36 житлових будинків на вулиці Городоцькій до нових трубопроводів. Роботи масштабні, відтак до переврізок плануємо залучити 10 бригад, 25 одиниць техніки», - зазначили у Львівводоканалі.

Воду мешканцям Галицького району планують відновити у п’ятницю, 1 листопада, о 20.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!