Наступного тижня для проїзду планують відкрити вулицю Пекарську у Львові

2444 0
Завершити ремонт і відкрити її для проїзду мають 28 серпня.
Фото: Ukrainian Urban Awards

Фото: Ukrainian Urban Awards

Завершити ремонт та відкрити для проїзду вулицю Пекарську планують наступного тижня, 28 серпня. Ремонт вулиці проводить підрядна організація ТзОВ «Вельт-Капітал», а проєкт реконструкції вулиці розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку.

«Щодо ремонту на вул. Пекарській, то згідно з договором, завершити ремонт і відкрити її для проїзду мають 28 серпня. Можливо це вдасться зробити швидше. Тут також провели капітальний ремонт проїзної частини – її вистелили бруківкою та мозаїкою, облаштовано місця для паркування, якісні велосипедні доріжки, нові тротуари, замінено всі мережі водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, газопостачання, електропостачання та теплопостачання, і мережі зв’язку», – каже речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

Читайте також: Простір раціоналізують. Як зміниться вулиця Пекарська після реконструкції

Також вулицю мають очистити від МАФів.

Нагадаємо, проєкт реконструкції Пекарської, який розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку», передбачає капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку.

Велодоріжка на вул. Пекарській стане частиною загальної веломережі міста, завдяки якій поєднають велосипедним рухом мікрорайон «Майорівка» з центром містаВартість робіт – 109,4 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!