Наступного тижня для проїзду відкриють перехрестя вулиць Бандери – Городоцької

2233 0
На перехресті завершили всі роботи.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

Із наступного тижня перехрестя вул. Степана Бандери – вул. Городоцька з планують відкрити для руху транспорту. Про це повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

«На перехресті завершили всі роботи. Тепер, відповідно до технології виконання робіт, все має відстоятися. До кінця тижня будемо прибирати територію, наводити благоустрій, робити пробні виїзди трамваїв», – каже директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Читайте також: Ще не вмер Бандера. Якою львів'яни запам'ятають цю вулицю до ремонту

У пресслужбі ЛМР кажуть, що реконструкцію трамвайної колії на ділянці вул. Городоцька – пл. Кропивницького виконали у повному об’ємі. На вул. Бандери, на відрізку від вул. Антоновича до вул. Городоцької, капремонт продовжують. До кінця року роботи мають завершити повністю.

Читайте також: Що змінилося на вулиці Бандери. Фото, відео

Нагадаємо, що вартість реконструкції вулиці Степана Бандери становить 209 мільйонів гривень. Проектно-кошторисну документацію розробила у 2020 році проектна організація ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

29 вересня минулого року, коли частину вулиці закрили на ремонт, на перехресті Степана Бандери та Карпінського пройшли збори мешканців, які захищали історичне покриття вулиці. На початку ремонту планували, що дорожнє покриття вулиці буде комбінованим. Стару бруківку мали залишити хіба що у міжколійному просторі та у слотах для паркування. Утім, у грудні, коли вже активно велись роботи, при замощуванні вулиці вирішили не використовувати римського каменю. Дорогу вистелять дрібною бруківкою-мозаїкою, а між рейками буде груба бруківка. Детальніше про те, як змінилася вулиця, читайте тут.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!