Наступного тижня на Львівщині звучатимуть сирени

1270 0
У цей день транслюватимуть відповідне повідомлення через засоби обласного теле- та радіомовлення .
ілюстративне фото: gorod.lv

ілюстративне фото: gorod.lv

18 березня на Львівщині проводитимуть перевірку технічних засобів оповіщення населення області з практичним увімкненням електросирен. Про це повідомляє пресслужба області з посиланням на департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

Для оповіщення населення області сирени працюватимуть упродовж п’яти хвилин – у період з 14:50 по 14:55.

Читайте також: Як виглядають сирени тривоги у Львові. Фото

У цей день транслюватимуть відповідне повідомлення через засоби обласного теле- та радіомовлення (телевізійний канал Львів UA: Суспільне мовлення в цифровій мережі, телевізійний канал Перший Західний на 57–му частотному каналі аналогового телебачення, проводова радіомережа та ефірне ФМ радіо «Львівське радіо» на частоті 103,3 МГц).

Перевірка відбувається відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 28 лютого 2020 року № 112/0/5-19 «Щодо проведення комплексної перевірки технічного стану системи централізованого оповіщення цивільного захисту області».       



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!