Наступного тижня стартує «Ніч у Львові»: три головні музичні події фестивалю

5825 0
15 липня у Львові стартує XI Фестиваль «Ніч у Львові», який традиційно триває три доби і презентує найрізноманітніші сторони митецького життя міста на всіх доступних локаціях: на вулицях, в кав’ярнях, в театрах, у концертних залах.
фото: youtube.com, meria.sumy.ua, afishalviv.net

фото: youtube.com, meria.sumy.ua, afishalviv.net

Музична Аґенція Collegium Musicum щороку бере активну участь у Фестивалі і цьогоріч представляє три ексклюзивні події.

Відкриття фестивалю органним концертом

Зокрема, в п’ятницю, 15 липня, о 19:00 – офіційно відкриває Фестиваль безпрецедентним концертом із органом і оркестром на площі Ринок.

Органістка Аурора Баль (Aurore Baal) та камерний оркестр Collegium Musicum, під керівництвом Івана Остаповича, відкриють цьогорічний фестиваль творами Ґ.Ф.Генделя.

У концерті задіють орган німецької фірми Кіссельбах — дігітальна копія повнофункціонального барокового органу. Автентичне відтворення оригінального звучання завдяки новітнім аудіотехнологіям.

Вхід на подію вільний.

Альт-соло у Музеї скла

16 липня о 22:30 годині відбудеться концерт у Музеї скла, на площі Ринок, 2 .

У виконанні Андрія Савича прозвучить альт-соло (Україна – Еспанія)

Програма:

Йоганн Себастьян Бах – Сюїти № 1, 2, 5 (Прелюд, Алєманда).

Генріх Бібер – Пасакалія.

Квитки 120 грн. Кількість місць обмежена.

Аурора Баль із органними творами французької музики

17 липня о 22:00 годині у Львівській філармонії пройде концерт Аурора Баль у Львові виконає програму із органних творів французької музики.

Органістка Аурора Баль (Aurore Baal) походить з Нормандії. Навчалася в консерваторії Ліонa як спеціялістка по органу, фортепіано та теорії музики. Під час перебування за програмою Еразмус в Гамбурзі вона здобула маґістерський диплом музикознавчині. З 2011 навчається в Схолі Канторум Базіліенсіс (Швейцарія), де поглиблемо вивчає старовинну музику. З 2012 вона є головною органісткою в місті Дагмензеллєні (Швейцарія).

Квитки: 40-80 грн.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!