Політична реклама

Наступного тижня у Львові буде знову тепло

1361 0
Гідрометеорологічний центр прогнозує продовження інтенсивних дощів на півночі, заході і в центрі України з 15 серпня. Але вже з 20 серпня в Україну повернеться спекотна погода. Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометеоцентру Микола Кульбіда.

«У вихідні відбулася зміна атмосферних процесів: на території України створився циклонний вихор, який зумовив дощову погоду на півночі і в центрі країни. Уже завтра дощі прийдуть і на захід, і аж до 15 серпня на цих територіях пройдуть сильні дощі», - сказав він.

Директор Гідрометцентру повідомив, що у зв'язку з дощами значно збільшиться рівень води в річках, особливо в західному регіоні. Разом з тим Гідрометцентр не очікує критичної кількості води та паводків у цьому регіоні.

При цьому, за словами Кульбіди, вже 20-23 серпня на територію України повернеться тепло і спекотна погода.

«Уже з 17-18 серпня можна буде спостерігати зростання температури повітря, однак найбільших показників воно досягне 20-23 серпня, коли температура повітря знову буде перевищувати 30 градусів. Тобто літо в Україну ще повернеться», - сказав він. Кульбіда підкреслив, що рекордного зростання температури не відбудеться, адже дані показники вже відзначалися на території країни раніше.

Джерело: Finance.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!