Наступного тижня у Львові планують розпочати опалювальний сезон

1331 0
Місто отримує інформацію про погодні умови від гідрометцентру та моніторить кількість скарг на «Гарячій лінії».
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Із понеділка, 14 листопада, у Львові планують розпочати опалювальний сезон для мешканців. Про це на брифінгу сьогодні, 8 листопада, повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець.

«Ми моніторимо температуру, отримуємо дані від гідрометцентру, моніторимо кількість скарг на «Гарячій лінії міста Львова», тобто думки мешканців, але нагадуємо, що живемо в особливий час, в часи агресії, коли всім треба з розумінням поставитися до того, що ресурс треба економити. Поки що ми плануємо подавати опалення в домівки з понеділка наступного тижня. Але температуру та зовнішні обставини ми аналізуємо щодня. Якщо треба буде раніше, то ми оперативно зберемося…Тобто наразі з понеділка, але питання залишається відкритим», – каже він.

Читайте також: Як кожному підготуватися до опалювального сезону. Поради експерта

За його словами, головне, що всі заходи, які місто проводило протягом останніх років, дозволяють входити в опалювальний сезон до двох діб.

Нагадаємо, що середньодобова температура впродовж наступних кількох днів у Львові буде становитиме приблизно +8° та нижче в окремі дні. А від учора, 7 листопада, у Львові офіційно розпочали опалювальний сезон для бюджетних установ.
Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!