Наступного тижня у Львові планують відкрити ще одну ділянку вулиці Бандери

2449 0
Ця ділянка буде пішохідною, і по ній курсуватиме лише трамвай.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

6-7 грудня у Львові планують відкрити ділянку на вул.Бандери від вул.Городоцької до вул.Федьковича. Це буде пішохідна зона, по якій курсуватиме лише трамвай. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Крім того, зараз тривають роботи з влаштування бордюрів, поребриків, пішохідного тротуару на ділянці від вул. Городоцької до вул. Антоновича. Також ремонтні бригади працюють над прокладенням трамвайної контактної мережі, облаштуванням павільйонів.

Нагадаємо, основний об'єм робіт з реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові планують завершити до 19 грудня цього року. Водночас відновлювати підземну вбиральню не будуть, а зроблять наземну, модульну. 

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Додамо, перехрестя вулиць Городоцької та Степана Бандери у Львові у жовтні цього року вирішили ремонтувати цілодобово. За це мешканцям будинків поблизу обіцяли виплачувати компенсацію за незручності. Якою вона буде і хто саме її отримуватиме, мав вирішити профільний департамент разом із Залізничною районною адміністрацією. Наразі кінцевого рішення щодо виплати компенсацій ще не прийняли.

Розпочали ремонт на вулиці Степана Бандери торік у вересні. Завершити ремонт вулиці Бандери планують до кінця цього року. Вартість робіт – понад 209 мільйонів гривень. Детальніше про те, як уже змінилася вулиця, читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!