Наступного тижня в Україні відкриють перший магазин IKEA

23634 0
Технічне відкриття магазину вже відбулося, а офіційно торгова точка почне працювати 1 лютого.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Перший в Україні магазин IKEA відкриється 1 лютого 2021 року в ТРЦ Blockbuster Mall у Києві. Про це повідомляє Асоціація рітейлерів України RAU і джерела на ринку. Додатковим підтвердженням готовності магазину до відкриття є фотографії користувачів в соціальних мережах.

Український об’єкт найбільшого в Європі оператора товарів для дому та затишку поки офіційно не розпочав роботу, та на фотографіях видно, що магазин готовий прийняти відвідувачів. Водночас в оголошенні обіцяють «відкрити цей вхід при першій же можливості».

Як зазначає RAU, технічне відкриття магазину вже відбулося, а офіційно торгова точка одного з найбільш очікуваних рітейл-операторів почне роботу вже в понеділок, 1 лютого.

Читайте також: ІКЕА не відкриватиме завод на Львівщині

Додамо, що стандартний гіпермаркет IKEA займає площу в десятки тисяч квадратних метрів, і розташований, як правило, за містом. Однак з 2018 року компанія почала розвиток невеликих форматів торгових точок, які будуть відкривати в центральних районах міст. Такий магазин формату City Store з площею близько 5000 кв. м скоро запрацює в Україні.

Нагадаємо, вперше чутки про вихід IKEA на український ринок з’явилися в 2005 році. Але через 15 років перспектива залишалася все такою ж неоднозначною. Офіційний інтернет-магазин IKEA почав роботу в Україні 14 травня 2020 року, і вже в перші години після запуску наплив користувачів помітно ускладнив роботу порталу. Поки IKEA пропонує українським покупцям асортимент з близько 3600 доступних товарів і рішень для дому.

До початку 2021 року рітейлер відкрив в Києві три точки видачі інтернет-замовлень: в ТРЦ Rive Gauche, гіпермаркеті Metro на Кільцевій дорозі та ТРЦ Lavina Mall.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!