Наступного тижня вул. Мечникова у Львові відкриють для проїзду повністю

2442 0
У грудні 2015-го року у місті розпочали роботи з реконструкції вулиці Мечникова, перекривши рух транспорту. Відтермінування завершення ремонту пояснюють несприятливими погодними умовами.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Повністю відкрити вулицю Мечникова для проїзду приватного транспорту планують упродовж наступного тижня. Про це в ефірі радіо «Львівська хвиля» повідомив Сергій Бабак, керівник департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Читайте також: Для проїзду відкрили частину вул. Мечникова у Львові

Як прокоментував Сергій Бабак раніше для Tvoemisto.tv, поки що йдеться лише про відновлення руху автомобільного транспорту, трамвайний рух по вул. Мечникова поки відновлювати не будуть. Для цього ще потрібно вивести на один рівень трамвайні колії з коліями на вул. Личаківській, а також облаштувати інженерні мережі. Виконати ці роботи планують упродовж 2017-го року.

Нагадаємо, вулицю Мечникова закрили на реконструкцію у грудні 2015-го року. Тут спланували виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до 9 м. На час виконання ремонтних робіт змінили маршрут трамваїв №7, що нині курсують на вулицю Пасічну.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!